ONSDAG 7 JANUARI | Julia Karlsson

Julia Karlsson

Annons

ONSDAG 7 JANUARI

PicMonkey Collage

Hej på er! Sista dagen på lovet idag och imorgon börjar verkligheten.. Vi får se vad den här terminen har att erbjuda. 
Igår vaknade jag bredvid Olle, jättemysigt! Han åkte hem på förmiddagen och då passade jag på att städa mitt rum. Har byt rum med min lillasyster så nu har jag ett mindre och mysigare rum. Blev så nöjd! Farmor och farfar kom hit på eftermiddagen, vi fikade och pratade med dom. Senare på kvällen åkte jag till Mariella för en tjejkväll. Idag var jag och Bella barnvakt till hennes lillebror. Jag kom hem runt två och sen det har jag bara tagit det lugnt, skönt att inte göra något ibland. Vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats